Ostoskori
0 tuotetta 0,00€
Muokkaa Kassalle
Käyttäjätunnus:
Salasana:
Muista minut:
Unohtuiko salasana? Rekisteröidy
Valaisimet
Huonekalut
Sisustus
Info

Designverkkokauppa.com huolehtii tietosuojasi säilymisestä Internetissä sekä henkilötietojesi käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Toivomme, että sinä säilytät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti ja tutustut verkkokaupastamme löytyviin ehtoihin ja selosteisiin.

Miksi keräämme tietoja ja mistä tiedoista on kyse?

Tarvitsemme keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Tietoja voidaan käyttää tilaamiasi tavaroita toimitettaessa, markkinointitarkoituksiin kuuluvia tarjouksia lähetettäessä sekä siinä tapauksessa, että tavaroiden toimituksessa ilmenee ongelmia. Käytämme tietojasi aina ottaessamme sinuun yhteyttä.

Mihin voi ottaa yhteyttä, jos haluaa tarkistaa rekisteritietonsa?

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissa on virheitä tai puutteita tai jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista. Tällaisissa tapauksissa voit ottaa yhteyttä numeroon 020 795 9810 tai info@designverkkokauppa.com.

Ovatko tietoni turvassa tehdessäni ostoksia verkkokaupassa?

Verkkokaupassamme tietosi suojataan salauksen avulla. SSL eli Secure Sockets Layer on toiminto, jonka avulla kaikki ostajan ja myyjän välillä kulkeva tieto salataan. Se tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan antamiasi tietoja. Mikäli käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, suosittelemme tyhjentämään selaimesi välimuisti ja sivuhistoria lopettaessasi asioimisen sivuillamme. Sulje lopuksi selain.

Maksaminen tapahtuu aina oman pankkisi verkkopalvelussa tai Luottokunnan palvelimella. Näin meille ei välity mitään maksamiseen liittyvää tietoa esim. luottokorttisi numeroa, tilitietojasi jne.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Designverkkokauppa.com (y-tunnus: 2368398-3)
Apilakatu 16
20740 Turku
Puh: 020 795 9826

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Elsi Poikkimäki
Puh: 020 795 9800
Email: info@designverkkokauppa.com

3. Rekisterin nimi

Designverkkokauppa.com:in asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön perustuva rekisteri.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Asiakassuhteiden ja muuhun yhteistyöhön perustuvien suhteiden hoitaminen ja markkinointi sekä yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä käsitellään seuraaviin ryhmiin sisältyviä tietoja kuten:
  • perustiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi sekä yhteystiedot.
  • asiakkuuteen tai muuhun yhteystietoon liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut ja tarjotut edut, palvelut ja kampanjat sekä niiden käyttö; palautteet, reklamaatiota, takuuasiat ja muuhun asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito.
  • suoramarkkinointiluvat – ja kiellot.
Verkkokauppa-asiakkaiden osalta käsitellään lisäksi seuraavia tietoja:
  • asiakasnumero, käyttäjätunnus ja salasana
  • tilausten käsittelyyn, toimittamiseen ja palauttamiseen liittyvät tiedot.
6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity itse, sekä asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön liittyvien tietojen osalta Designverkkokauppa.com:in kanssa.

7. Tietojen luovutus

Designverkkokauppa.com voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja Designverkkokauppa.com:in valikoimien yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

Tietoja voidaan siirtää tai luovuttaa tarvittaessa sellaisille EU:n / ETA:n ulkopuolella oleville yhteisöille, joiden kanssa on kirjallisesti sovittu Suomen tietosuojan tason noudattamisesta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

8. Rekisterin suojaus

Ainoastaan määrätyillä Designverkkokauppa.com:in ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy asiakastietokantasovelluksiin rekisterinpitäjänä myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Kaikki asiakkaan verkkopalvelussamme antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki antamasi arkaluontoinen tieto suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääse siihen käsiksi.

Manuaalisesti käsiteltäviin, asiakastietoja sisältäviin asiakirjoihin pääsy on estetty asiattomilta.

9. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys rekisteriasioita hoitavaan henkilöön. Tarkastuspyyntö on allekirjoitettava. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää rekisterinpitäjän päätoimipisteessä osoitteessa Apilakatu 16, 20740 Turku.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.